Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Grafika, gimp jak proszę!?!?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chcę zrobić coś takiego np. tabelkę 25 pixeli w górę i ileś tam w bok np. 500 i chcę tak aby na górze było białe i powoli robi się jaśniejsze a raczej do przezroczystego tak abym mógł dać to na jakieś inne tło i aby tak było, pomożecie proszę?

Opublikowano

looool, nie ma tematu o grafice prawda? to pisałem go w jak najbardziej odpowiadającym temacie, w GIMPIE chcę takie coś zrobić a potem te białe wkleić na coś innego np. tło.

Opublikowano

Chcesz to na stronę? Jeśli tak to HTML + CSS, gotowców nie podajemy. Masz dziesiątki kursów w internecie.

Reaver & Larron

Twórca rangi Moderator WWW, MPC Coders Team, Gold Member.

Opublikowano

Chcesz to na stronę? Jeśli tak to HTML + CSS, gotowców nie podajemy. Masz dziesiątki kursów w internecie.

Już chyba napisałem że nie ma tematu o grafice prawda? więc co wy się tak na html i css napalacie? Tak chcę to na stronę ale nie w kodach tylko wkleić to na jakieś inne tło które wkleję jako background na moją stronę. Bo nie chcę tam umieścić żadnych linków ani nic. tylko dla wyglądu.

Aktualnie uczę się HTML XHTML i CSS (Kupiłem książkę) i przeczytałem już 2/3 książki.

Opublikowano

No to idź sobie w FA zleć zrobienie tabelki, potnij i zakoduj. Nie wiem o co ci chodzi, piszesz jakbyś jarał miesiąc bez przerwy.

Reaver & Larron

Twórca rangi Moderator WWW, MPC Coders Team, Gold Member.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...